Barion Pixel

Hogyan űzzük el az unalmat a kapcsolatunkból?

3 bevált módszer  

 

Mikor már évek óta együtt van a pár, az izzást fenn kell tartani, márpedig az korántsem annyira egyszerű, mint azt sokan mondják, vagy gondolják. 

A párkapcsolati izzás, ami életben tartja a kapcsolatot. Ez az a tűz ami megédesíti a hétköznapok szürkeségét, és felélénkíti a szürke borongós napokat.

Ez az a varázs, ami segít átvészelni a nehéz napokat, heteket, hónapokat, netán éveket egy kapcsolatban. 

Merthogy hibátlan kapcsolat nincsen. Problémák mindig vannak, mindig is voltak, és lesznek is. Enélkül nem létezik egy párkapcsolat sem. Ez nem gond, csupán meg kell tanulnunk megfelelően kezelni és hozzáállni. 

Sajnos az unalom egy kapcsolatban hasonlóan törvényszerűen egyszer csak előtör a semmiből és helyet keres magának, ha nem figyel oda erre a pár, és nem űzik el azon nyomban. 

Az unalom 3 legjobb ellenszere 

Neked, mint párkapcsolatban élő embernek felelősséged odafigyelni a párodra, az igényeire, és arra is, hogy igazán kreatív legyél. 

Az unalom megjelenésekor, elő kell venni a kreatív énünket és igazán feldobni a napokat.

A 3 legfontosabb dolog, amit megtehetsz, ha unalmat érzékelsz a kapcsolatban

   1. Programszervezés

Lehet kirándulást szervezni arra a helyre, ahol még nem voltatok, mozi, egy izgalmas randevú beiktatása, legalább havonta kétszer, barátokkal közös programok szem előtt tartása, színház, utazás, hosszú hétvégék szervezése stb. Az nem lehet kifogás, hogy nem jó a szervezőkészsége, valamelyik félnek. 

 

 2. Odafigyelés

Ha elkezdesz még jobban odafigyelni a párodra, azt észre fogja venni. Csókold meg ott és akkor, amit, és ahol egyébként nem szoktál. Változtass! Változtasd meg a hétköznapok szürkeségét, és dobjátok fel valami izgalmas dologgal.

Kérdezd a párodat a hobbijáról, arról, amit csinálni szeret, és egy picit kezdj el részt venni benne. Vegyél részt egy olyan programon, amit a párod szeret, csak az ő kedvéért stb.

Adj hálát a párodnak amiért van, és fejezd is ezt ki felé. Iktassatok be spontán randikat. Vigyél a párodnak virágot csak úgy, és kedveskedhetsz neki azzal is, ha elhívod egy kávézóba csak úgy, éppúgy, mint a kapcsolat elején.

 

   3. KREATIVITÁS

Az unalom legjobb ellenszere a kreativitás. Ha unod az életed a pároddal, itt az ideje feldobni valamivel. Készítsetek egy bakancslistát külön-külön, és kezdjétek el megvalósítani. Kezdjetek bele közös programokba, legyen az tánc, festés, egy tanfolyam, vagy egy utazás megszervezése.

Lepjük meg a párunkat valami különlegessel, valami személyre szólóval. Annyi szuper kreatív ember van. Kezdjük el ezt a kreativitást belecsempészni a kapcsolatunkba is és lássuk meg milyen csodás dolgokra vagyunk képesek, ha igazán odatesszük magunkat. 

 

Aki unatkozik a kapcsolatában, még ne írja le azt, hiszen számos dolgot lehet tenni, amitől azonnal felélénkül majd az egész kapcsolat. Figyeljetek oda a tűz, az izgalom, a varázs fenntartására, minél tovább, folyamatosan, vagy csak időközönként. Mindenképp jótékony hatással lesz a kapcsolatra. Próbáld ki, és meglátod azon nyomban. 

 

Szuper kreatívkodást kívánok, és nagyszerű felismeréseket a párkapcsolatodban. 

Ha még több tippet szeretnél, kiváló segítség lehet az Így szeresd, hogy imádjon- kézikönyveim amiket páros csomagban is megszerezhetsz, így egyszerre tehettek a kapcsolatért a pároddal.

Kézikönyvek a boldog párkapcsolathoz

 

>> Bejelentkezés tanácsadásra <<<

 

Megcsalás otthoni megoldása esetén javaslom az

Online Hűtlenség Feldolgozása Tanfolyamot

 

Gyere és légy tagja az egyre bővülő „Párkapcsolati boldogság” zárt Facebook csoportunknak is.

 

Szeretettel,

Párkapcsolati boldogságod, és önismereted segítőjeként:

Molnár Csilla

párkapcsolati tanácsadó, író

 

🎁 KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT:

Szerezd meg az AJÁNDÉKPárkapcsolati Elsősegély Kalauz”című 30 oldalas minikönyvet is, és értesülj első kézből a legfrissebb párkapcsolati problémák megoldásának lehetőségeiről.

 

Párkapcsolati tanácsadás   ♥ Párkapcsolati cikkekWebshop

 ♥ Önismereti tanfolyam♥ Párkapcsolati tesztek  ♥ Ismerj meg   ♥ Kapcsolat

Párkapcsolati e-bookok

error: A tartalom védett!! NE másolj!