Üdvözlöm!

 

Molnár Csilla vagyok, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, face to face tréner. 15 éve foglalkozom a személyiségfejlődésemmel, folyamatosan tanulok és képzem magam, a mai napig, mert én hiszem, hogy míg élünk, tanulnunk és fejlődnünk kell. Több éve foglalkozom személyes tanácsadással is.

Tapasztalatomat nagyban segítették korábbi munkáim, párkapcsolataim, illetve tanulmányaim, majd rátaláltam a coachingra is.

Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél végeztem, ahol bejegyzett párkapcsolati coach is vagyok. Itt olyan szakszerű és használható tudást szereztem meg, a már meglévő tapasztalataim és tudásom mellé, amit összerakva szívesen megosztok mással is, mert érzem, és látom, hogy működik.

Alapvetően pároknak, házasoknak, és egyéneknek segítek, konfliktusaik, problémáik megoldásában, párkapcsolati, házassági tanácsadással, valamint személyes fejlődésükben, ha úgy kívánják. Írásaim, kiadványaim nem csak párkapcsolatban élőknek elérhető itt.

Miért foglalkozom ezzel?

Mindig is párokkal akartam foglalkozni. Már egészen kiskoromban párkapcsolat ”mániás” voltam. Mindent tudni akartam arról, hogyan is működik egy kapcsolat, mi tartja össze, miért törik össze, mitől változik, és mitől olyan szép. Sok példát láttam magam körül, jót és rosszat is, valamint én is megtapasztaltam már jó néhány dolgot.

A legjobb példám a mai napig drága nagyszüleim, akik hatvanhárom éves házasok. Bizony, hatvanhárom éve élnek boldog házasságban. Együtt voltak jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Tőlük igazán tudtam kérdezni, hogy hogyan is bírták ki ezt a sok évet úgy, hogy még mindig szeretik egymást, boldogok együtt, és nem is akarnak létezni a másik nélkül.

Megszokás vajon, vagy a rengeteg közös emlékek? Talán csak nem akarnak egyedül maradni idős korukra? Rengeteg kérdés felmerült bennem, de ahogy belenézek a nagypapám szemébe, mikor a nagymamámról mesél, vagy, ahogy a nagyimat hallom beszélni papáról, azonnal megcáfolom minden kósza gondolatomat, és látom, mi az igazság. Szeretik egymást. Mélyről jövő, igazi, tiszta szeretet az övék. Jó példát mutatnak nekem, noha az ő házasságuk sem volt mindig tökéletes, hiszen senkié sem az. Nekik is megvoltak a maguk gondjai, de megbeszélték, megoldották, túlléptek rajta, és ez számít, csakis ez.

A környezetemben számos párt láttam/látok, és igyekeztem mindet elég alaposan kielemezni, hogy tanulhassak belőlük. Sosem tudtam, honnan jön ez a belső motiváció, de egyben biztos voltam, hogy szuper párkapcsolatot akarok, és miután rátaláltam a coach-ra, letisztult előttem, hogy ezt a tudásomat, amit eddigi éveim, tapasztalataim, észrevételeim, tanulmányaim alapján gyűjtöttem, át szeretném adni a lehető legtöbb embernek, hogy ők is boldog és kiegyensúlyozott házasságban, kapcsolatban élhessenek.

A mai világban egyre többen és többen küzdenek párkapcsolati gondokkal. Egymás közötti kommunikációs gondokkal. 

Ezért nagyon szívesen átadom azt a tudást, amivel az élete könnyebb lehet, ha alkalmazza a tőlem tanult technikákat, gondolkodásmódot. Hiszen az élet csodaszép, és egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban, ahol a pár tagjai támaszai is egymásnak, még szebb. Erre törekszem. Minél több párnak, kapcsolatnak visszaadni a reményt, az eszközt, a hosszú, harmonikus és boldog élethez, valamint segíteni azokat az egyéneket, akik valamiért elakadtak az életükben. (erről bővebben itt: Problémák, amikkel fordulhatnak hozzám, valamint: Önismeret)

Cikkeimet és hírleveleimet már lassan ezer regisztrált pár/házaspár olvassa hétről-hétre, melyet ezúton is köszönök nekik, valamint Facebook oldalamon, már több, mint ezerháromszáz követőm van, ami egyre csak nő, ezért szintén nagyon hálás vagyok. Cserébe minden nap posztolok valami inspiráló dolgot, vagy ötletet. nézze meg: itt 

A még kellemesebb légkör kialakításához pedig létrehoztam egy ZÁRT Facebook csoportot, azok számára, akik szeretnének kommunikálni párkapcsolat témában. Inspiráljuk egymást, reményt adunk, és bíztatunk, na meg persze problémamegoldást javaslok, ha szükséges. Igazán jó kis csapat gyűlt már össze. Ha szeretne Ön is csatlakozni, itt megteheti. 

69 Párommal

Én magam is boldog párkapcsolatban élek már jó néhány éve. Saját kapcsolatomon is tapasztalom, hogy működik a módszer, és tudom, hogy rajtunk múlik minden.

Mi a párommal nap, mint nap teszünk a kapcsolatért, egymásért, amitől sziklaszilárd alapon állunk, és ha adódik problémánk, mert azok mindig jönnek mindenkinek, akkor sokkal könnyebben, megoldjuk és átlendülünk rajta, mert teszünk egymásért, a kapcsolatért. Ettől lesz erős és boldog a kapcsolatunk.

Bejelentkezés e-mailen a Kapcsolat menüponton keresztül.

Önnek is kívánok párkapcsolati boldogságot!

Molnár Csilla

párkapcsolati coach

házassági tanácsadó

face to face tréner

 

 

📒 Új – 90 napos párkapcsolatépítő program – eltávolodás kezelésére

 

  Párkapcsolati tanácsadás    Párkapcsolati cikkek   ♥ Tréningek, E-book,   Önismeret   Tesztek   ♥ Kapcsolat

 

 

error: A tartalom védett!! NE másolj!