Molnár Csilla

párkapcsolati coach, mentor

házassági tanácsadótréner

Több sikeres E-book írója, lelkes cikkíró, sikeres coach, hírleveleit már lassan ezren olvassák napról-napra, számtalan követővel rendelkezik Facebookon, a “párkapcsolati boldogság” zárt csoport létrehozója és kezelője, a “21 napos párkapcsolatfrissítő kihívás” megalkotója, folyamatos gondolkodó és fejlesztő, újító. Célja a párkapcsolati boldogság elsajátításának átadása minél több párnak.

 

Több éve foglalkozom személyes tanácsadással coaching keretében, ahol pároknak /házasoknak /egyéneknek segítek az elakadásaikban, konfliktuskezeléseikben, valamint problémáik megoldásában nyújtok szakértő támogatást legfőképp párkapcsolat/önismeret témában.

Tapasztalatomat nagyban segítették korábbi munkáim, párkapcsolataim, illetve tanulmányaim, majd rátaláltam a coachingra is.

 

Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél végeztem, ahol bejegyzett párkapcsolati coach is vagyok. Itt olyan szakszerű és használható tudást szereztem meg, a már meglévő tapasztalataim és tudásom mellé, amit összerakva szívesen megosztok mással is, mert érzem, és látom, hogy működik.

Eddigi írásaim, kiadványaim nem csak párkapcsolatban élőknek elérhető itt.

Problémák, amikkel fordulhatnak hozzám

Párkapcsolati cikkeimet és hírleveleimet már lassan ezer regisztrált pár/házaspár olvassa hétről-hétre, melyet ezúton is köszönök nekik.

 

Én magam is boldog párkapcsolatban élek már lassan hét éve. Saját kapcsolatomon is tapasztalom, hogy működik a módszer, és tudom, hogy rajtunk múlik minden.

Mi a párommal nap, mint nap teszünk a kapcsolatért, egymásért, amitől sziklaszilárd alapon állunk, és ha adódik problémánk, mert azok mindig jönnek mindenkinek, akkor sokkal könnyebben, megoldjuk és átlendülünk rajta, mert teszünk egymásért, a kapcsolatért.

 

Ettől lesz erős és boldog a kapcsolatunk. Célom ezt a fajta módszert, átadni minél több párnak,  hogy rátalálhassanak a saját párkapcsolati boldogságukra.

 

Bejelentkezés párkapcsolati/egyéni tanácsadásra e-mailen a Kapcsolat menüponton keresztül.

Önnek is kívánok párkapcsolati boldogságot!

Molnár Csilla

párkapcsolati coach, mentor

házassági tanácsadó, tréner

 

 

🎀 Egyedülálló fejlesztés- újdonság 🎀

⇒ EPM program – exkluzív szolgáltatás, kivételes párok részére

 

 

📒 90 napos párkapcsolatépítő program – eltávolodás kezelésére

 

Jöjjön és legyen tagja az egyre bővülő „Párkapcsolati boldogság” zárt Facebook csoportunknak is.

 

+1 KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT:

Szerezze meg az AJÁNDÉKPárkapcsolati Elsősegély Kalauz” című minikönyvet is, és értesüljön első kézből a legfrissebb párkapcsolati problémák megoldásának lehetőségeiről.

 

Bejelentkezni és időpontot kérni személyes tanácsadásra a Kapcsolat menüpont alatt lehet.

 

  Párkapcsolati tanácsadás    Párkapcsolati cikkek   ♥ Tréningek, E-book,   Önismeret   Tesztek   ♥ Kapcsolat

 

 

error: A tartalom védett!! NE másolj!